Gratis prijsopgave: 010 - 30 76 314 of vul het formulier in

Woningontruiming

Woningontruiming

Uw huis ontruimen vanwege een verhuizing, overlijden of emigratie? Woningontruiming Rotterdam maakt uw huis snel en netjes leeg. Ook voor bedrijfsruimtes en kamers in verpleeghuizen, bejaardentehuizen en verzorgingshuizen.

Een woningontruiming is een tijdrovende en stressvolle klus die vaak onderschat wordt en waar de meeste mensen wel hulp bij kunnen gebruiken. Hoe ga ik dat sjouwen aanpakken? Wat moet er worden weggegooid? Waar laat ik die (grote) spullen die moeten worden weggegooid?

Totaalpakket

Woningontruiming Rotterdam biedt u een totaalpakket voor het ontruimen van uw woning:

  • Wij leveren de woning helemaal leeg en bezemschoon op, conform de eisen van woningbouwvereniging, tehuis of verkoopmakelaar.
  • Wij kunnen spullen overnemen tijdens het leegruimen van uw huur- of koopwoning. In sommige gevallen is dan het zelfs mogelijk om de ontruiming gratis te doen!
  • Wij kunnen herstelwerkzaamheden verrichten, zoals gelijmde vloerbedekking verwijderen of gaten dichten in muren en plafonds.
  • Wij kunnen schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren, zoals de keuken ontvetten of de badkamer ontkalken.
  • Wij kunnen onze eigen verhuislift inzetten met een bereik tot 10 verdiepingen hoog.
  • Overbodige maar nog bruikbare meubelen brengen wij naar een goed doel voor hergebruik.
  • Wij voeren overgebleven afval op een milieuverantwoordelijke wijze af.
  • Wij kunnen zorgen voor (tijdelijke) opslag van uw spullen.

U ziet, u kunt met ons alle kanten op. Wat uw wensen ook zijn; wij hebben voor alles een oplossing!

Wanneer u een afspraak met ons maakt kunnen wij binnen een week – desgewenst zelfs binnen één dag – uw woning, kamer of bedrijfsruimte leegmaken. Wij komen graag eerst langs om een goede inschatting te maken van het werk. Lees hierover meer bij onze werkwijze.

Woningontruiming Rotterdam staat al sinds 1994 bekend als snel, netjes, vakkundig en betrouwbaar. U kunt dus op ons rekenen!

Bel voor meer informatie of een vrijblijvende offerte: 010 - 30 76 314.