Gratis prijsopgave: 010 - 30 76 314 of vul het formulier in

Woningontruiming Ridderkerk

Woningontruiming Ridderkerk

Woningontruiming Ridderkerk voor het razendsnel en bezemschoon opleveren van uw huur- of koopwoning. Ook voor kamers en bedrijfsruimtes. Bel voor een gratis offerte: 010 - 30 76 314.

Moet u plotseling verhuizen? Gaat u kleiner wonen? Of juist groter? Denkt u aan al het inpakwerk en hulp dat u moet regelen, vooral het zware sjouwwerk? Het team van Woningontruiming Ridderkerk neemt graag al uw verhuiszorgen uit handen. En helpt u graag bij het leegmaken van uw koop- of huurwoning en deze veeg- en bezemschoon op te leveren.

Wij zijn goedkoop, snel en efficiënt. Ontruimingen al vanaf 150 euro. Onze sterke medewerkers zijn uiterst ervaren in het in- en uitpakken, verwijderen en ophalen van inboedels en andere spullen. Wij gebruiken speciale inpakvilt en bubbelfolie om uw meubilair en breekbare spullen in te pakken. Met onze eigen verhuiswagens transporteren wij uw waardevolle spullen veilig en zonder problemen naar uw nieuwe onderkomen. Bij ons is de klant nog koning!

U wilt weten wat een ontruiming in Ridderkerk gaat kosten? Dat hangt erg van uw situatie af.
Bel voor een gratis en vrijblijvende offerte: 010 - 30 76 314.

Totaalpakket

Ons dynamisch team werkt volgens uw eisen en wensen, en/of de eisen van de makelaar of woningbouw. Wij zijn uw ultieme alternatief voor het snel, vakkundig en goedkoop leeghalen, opruimen en bezemschoon opleveren van elke woning, flat of kamer. Of een berging. Onze werkzaamheden bestaat onder andere uit het volgende :

 • Leegmaken en veegschoon opleveren van uw woning, kamer of pand.
 • Schoonmaakwerkzaamheden.
 • Kleine reparaties en onderhoudswerk.
 • Opslagruimte voor uw spullen.
 • Het verwijderen van alle vloer(bedekking) en elektrische installaties.
 • Veilig vervoer van alle meubels en andere spullen.
 • Advies en hulp bij tuinonderhoud.
 • Inkoop meubels en andere bruikbare goederen.
 • Het veilig in en uitpakken van inboedel en andere spullen.
 • Taxatie van meubilair en verzamelingen.

Steun een goede doel

De bruikbare spullen die u niet meer wilt, doneren wij. U steunt dus automatisch een goed doel wanneer u kiest voor Woningontruiming Ridderkerk.
Graag nemen wij alle goede meubels en andere huisraad die u niet meer wilt, van u over. Heeft u nog bruikbare spullen staan en wilt u het graag kwijt? In uw schuur, zolder of garage? Wij schenken alle bruikbare spullen zoals inboedel, huisraad, witgoed, goede kleding, kantoorartikelen en andere goede spullen aan verschillende goede doelen.
Wij schenken regelmatig aan verschillende instellingen zoals :

 • De Weg Geef Stichting
 • Stichting Kika
 • Stichting Doe een wens
 • De Voedselbank

Woningontruiming Ridderkerk helpen graag onze senioren met verhuizen

Senioren, minder validen en hulpbehoevenden zijn onze trouwe klanten. Voor deze speciale groep hebben wij een breed pakket aan diensten. Speciale opdrachten en aanvragen voeren wij ook graag uit. Denk maar aan het woonklaar maken van hun nieuw onderkomen.

Afhankelijk van de grootte van de ruimte en de spullen verhuist Woningontruiming Ridderkerk u in 2 dagen. Maar we hebben ook een spoedservice. Heeft u een spoedklus? Binnen 1 dag kunnen wij uw woning of pand netjes leeghalen en kaal en bezemschoon opleveren. Zoals het in de originele staat was.

Heeft u meubilair en ander spullen die u niet gebruikt? We nemen het graag van u over. Veel van onze spullen schenken wij aan liefdadigheidsinstellingen en zo helpt u mee. Minvermogenden worden op deze manier geholpen aan goede meubels en andere goederen. Spullen die onbruikbaar zijn vervoeren wij verantwoord af naar de afvalstraat.

Onze adviseur komt graag langs voor een gratis gesprek en een vrijblijvende offerte! Bel ons op 010 - 30 76 314.