Woningontruiming Rotterdam

Verhuizingen

Een verhuizing is iets waar veel mensen zich op verkijken. Het is echt een flinke klus om alles goed in te pakken en zodanig te organiseren dat alles goed – en onbeschadigd – wordt overgebracht naar de nieuwe woning.

En er moet al zoveel veel geregeld worden. Zoals het inschrijven bij de burgerlijke stand, het aanschaffen van nieuwe meubelen en huisraad, het opzeggen van abonnementen of doorgeven van de adreswijziging, enzovoort.

Inpakken

Woningontruiming Rotterdam kan u bij alles wat met de verhuizing te maken heeft van dienst zijn. Wij kunnen bijvoorbeeld meubelen zoals grote kasten in uw oude woning demonteren en weer in elkaar zetten in uw nieuwe woning. Huisraad en glaswerk en andere spullen kunnen wij voor u inpakken zodat deze niet beschadigen tijdens de verhuizing.

Alles wordt ingepakt in onze gratis verhuisdozen. Het inpakken van kwetsbare meubelen is een precies werk om de kans op beschadigingen te voorkomen. Wij hebben hier speciaal inpakmateriaal voor.

Uw matrassen beschermen wij met matrashoezen en uw kleren zetten wij veilig, droog en kreukvrij in garderobedozen. Deze dozen bevatten garderobehaakjes, waaraan snel en gemakkelijk kleding gehangen kan worden.

Monteren in de nieuwe woning

Na de verhuizing monteren wij alle meubels in uw nieuwe huis. Wanneer de kasten op hun plaats staan kunnen deze direct ingericht worden en al uw verhuisdozen zetten wij op de goede plaats in de woning. De wasmachine, koelkast en droger kunnen ook door ons worden aangesloten.

Wanneer het gaat om een seniorenverhuizing, zorgen wij ervoor dat de ruimte woonklaar wordt afgeleverd. Verandering van omgeving is al stressvol en op deze manier zorgen wij voor een aangename welkom in de nieuwe woonomgeving. Men kan direct koffie zetten of naar de tv kijken, want alles zit al op zijn plek.

Bezemschoon opleveren

Na de verhuizing zorgen we ervoor dat alle afval naar de gemeentelijke milieustraat wordt gebracht. Desgewenst voeren wij kleine reparaties aan het huis uit, zoals het dicht maken van kleine gaten in de muur en schilderswerk. Ook het schoonmaken van diverse ruimtes kunnen wij voor onze rekening nemen, zoals de badkamer.

Wij garanderen dat elke ruimte bezemschoon wordt opgeleverd. Tijdens de eindinspectie lopen we samen met u alles na en pas wanneer als u tevreden bent, zijn wij dat ook!

Bel voor meer informatie of een vrijblijvende offerte: 010 - 30 76 314.

× Stel een vraag via Whatsapp