Woningontruiming Rotterdam Bel voor een vrijblijvende prijsindicatie:
010 - 30 76 314

Senioren verhuizen

Wanneer senioren moeten verhuizen, is dat vaak een verdrietig moment. Ze hebben al lang in het huis gewoond en zit het dan ook vol met herinneringen. Wij begrijpen wij dit. Daarom helpen wij u op een respectvolle en vakkundige manier. U kunt hier meer over lezen op de pagina Werkwijze.

Wanneer u wilt, helpen wij u met het in- en uitpakken van de inboedel. Dankzij ons professionele materiaal, zijn de spullen altijd goed beschermd. En natuurlijk verplaatsen wij alles van het ene naar het andere pand, op een zeer efficiënte manier.

Opslag inboedel

Verhuizing van senioren, betekent meestal dat ze naar een bejaarden- of verzorgingstehuis gaan. Hier is beperkte plek voor de spullen die ze in al die jaren verzameld hebben. En toch wilt u het niet zomaar weggooien. Want de u hecht er waarde aan. Wij zorgen ervoor dat de inboedel veilig wordt opgeslagen. Zo heeft u het altijd bij de hand, als het nodig is.

Hergebruik via goede doelen

Wellicht zijn er spullen die u niet binnen de familie wilt bewaren. Heeft u er al eens aan gedacht om ze aan een goed doel te geven? Op deze manier wordt het hergebruikt en krijgt het een nieuwe plek. Natuurlijk hoeft u dit niet zelf te regelen. Onze medewerkers zien er op toe dat alles bij het goede doel terecht komt.

Bel voor meer informatie of een vrijblijvende prijsindicatie: 010 - 30 76 314.