Woningontruiming Rotterdam

Bedrijfsontruiming

Uw bedrijfsruimte of kantoorpand moet leeg opgeleverd worden? U heeft uw bedrijf verkocht? Er is faillissement aangevraagd? U wilt bijvoorbeeld het interieur van uw winkel moderniseren? Of u wilt verhuizen naar een nieuwe locatie? Of misschien wilt u alleen een magazijn, garage of een andere bedrijfsruimte leegruimen?

Voor alle kantoren en bedrijfspanden kan Woningontruiming Rotterdam op een professionele manier de ontruiming verzorgen. Wij bieden tevens vele extra mogelijkheden, zoals het bezemschoon opleveren van het pand en het uitvoeren van diverse herstelwerkzaamheden.

  • Wij ruimen uw oude winkelinventaris op.
  • Wij nemen alles mee wat is achtergebleven na een verhuizing.
  • Wij kunnen het winkelpand “strippen”. Dat wil zeggen lampen verwijderen, vloerbedekking verwijderen inclusief lijmresten, kabels en aangebrachte accessoires verwijderen.
  • Ook reclameborden aan de gevel kunnen wij verwijderen, stickers van ramen verwijderen, etcetera.
  • Wij kunnen herstelwerkzaamheden verrichten, zoals gaten dichten in muren en plafonds.
  • Bruikbare spullen worden geschonken aan goede doelen en zodoende hergebruikt.
  • Afval voeren wij af naar een milieustraat.

Kijk voor meer informatie ook op kantoorleegmaken.nl.

Bel voor meer informatie of een vrijblijvende offerte: 010 - 30 76 314.

Hergebruik via goede doelen


Spullen die u niet meer wenst maar nog goed bruikbaar zijn, worden geschonken aan goede doelen. Zo krijgen uw spullen een nieuwe, waardevolle bestemming en wordt het milieu ontzien. Ook kunnen wij de spullen naar een goed doel van uw keuze brengen.

Milieubewust afvoeren afval


Het op de juiste wijze afvoeren van alle soorten afval is voor ons dagelijkse kost. Wij zorgen dat uw spullen op een milieuverantwoordelijke wijze wordt afgevoerd. De spullen worden gescheiden aangeboden aan de gemeentelijke vuilstortplaats.

Werkwijze


Een ontruiming is een tijdrovende en stressvolle bezigheid. Wij helpen u graag hierbij. Door onze persoonlijke werkwijze hebben wij sinds 1994 al zeer vele tevreden klanten kunnen helpen bij ontruimingen. Wij zijn namelijk pas tevreden als u dat bent!

Bezemschoon


Een woning, kamer, bedrijfsruimte of flat bezemschoon opleveren wil zeggen dat wij de gehele ruimte leegruimen, van zolder tot kelder, en dat wij alles schoon en netjes voor u opleveren. Geheel conform de eisen van de woningbouwvereniging of makelaar.

Herstelwerkzaamheden


Het is bij een ontruiming vrijwel altijd nodig om herstelwerkzaamheden uit te voeren. Denk aan het repareren van gaten in muren en vloeren of verwijderen van vloerbedekking . Wij kunnen deze werkzaamheden vakkundig voor u uitvoeren.

Inkoop meubels en goederen


Tijdens een woningontruiming komt het regelmatig voor dat er nog meubelen of andere goederen met waarde in een woning of bedrijfspand achter blijven. Deze goederen kunnen wij van u overnemen tegen een reële inkoopwaarde.

× Stel een vraag via Whatsapp